Voor veel mensen zal het bekend klinken. Kleine pijntjes en ongemakken tijdens het werk of sporten waar je niet mee na de dokter wil/gaat. Je loopt er soms tot wel jaren mee rond, tot het ineens te laat is en je met een blessure thuis zit, uit de running. Middels een functieonderzoek van gewrichten en/of spieren kunnen zwakke plekken en/of beginnende blessures gevonden worden. Een functieonderzoek van gewrichten en/of spieren kan een duidelijk beeld scheppen over hoe de situatie op dat moment is. Van daar uit kan een behandelplan worden geschreven.

Het is zeker aan te raden om preventief een functieonderzoek te doen van de gewrichten die het zwaarst belast worden. De uitslag hiervan word bewaard en kan op een later moment vergeleken worden met nieuwe gegevens. Deze samengevoegde gegevens kunnen een goed inzicht geven met betrekking tot blessures en blessurepreventie. Voorkomen is beter als genezen!

*Functieonderzoeken kunnen na telefonisch overleg aan huis/op locatie uitgevoerd worden, voor de kosten kunt u de prijslijst raadplegen.

*De eerste keer dat u komt zal er eerst een intake gesprek (gratis) plaatsvinden, hierbij zal ik
gegevens van u vragen om tot het beste behandelplan te komen.